(Poistunut julkaisusta)

Presales coordinator, osa-aikainen, Frantic, Helsinki
Frantic

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020
Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Franticille Presales Coordinatoria Helsinkiin. Tehtävä on osa-aikainen (n. 22h/vko) ja 9 kuukauden vanhempainvapaan sijaisuus, ja työllistyt siihen Studentworkin kautta. Työn aloitusajankohta on elokuun 2020 alussa.

Presales Coordinatorin työtehtävässä mahdollistat Franticin asiantuntijoille uusia asiakaskohtaamisia. Tehtäviisi kuuluvat prospektointi, uusasiakashankinta, kylmäsoitot sekä muu asiakaskontaktointi. Rakennat myynnin pipelinea ja generoit liidejä. Tehtäviin kuuluvat myös muut myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Frantic on digitaalisten palveluiden konsulttiyritys. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa ja asiakaskokemusta ihmiskeskeisen suunnittelun ja modernin sovelluskehityksen avulla.
Työllämme on aidosti vaikutus ihmisten arkeen. Suuri osa tekemisestämme pohjautuu ongelmanratkaisuun ja yhteistyöhön monimuotoisissa tiimeissä, kollegojen vertaistukea unohtamatta. Rakastamme haasteita ja etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Työkulttuurimme on rento ja joustava, ja pyrimme olemaan elämäntilanteestasi riippumatta paras paikka työskennellä. Me frantimonit olemme läheinen, hauskanpitoa rakastava porukka, ja vietämme usein aikaa yhdessä myös läppärin sulkemisen jälkeen.

Pääasialliset työtehtävät
 • Asiakaskontaktointi, uusasiakashankinta ja kylmäsoitot
 • Myynnin pipelinen rakentaminen ja liidien generointi
 • Prospektointi
 • Muut myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät
Odotamme sinulta
 • kiinnostusta uusasiakashankintaa ja asiakaskontaktointia kohtaan
 • ymmärrystä IT-alasta ja/tai B2B-myynnin prosesseista sekä asiakaslähtöistä asennetta
 • oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, positiivista asennetta sekä rohkeutta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • kehittyä IT-alan myynnin parissa
 • erinomaiseen perehdytykseen
 • kerryttää arvokasta työkokemusta
 • kannustavan ja innovatiivisen työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.6.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.