(Poistunut julkaisusta)

Premiumpankkiireja Aktia Pankki Oyj:hin
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Aktian tehtävänä on kasvattaa, turvata ja hoitaa asiakkaiden kokonaisomaisuutta pitkällä tähtäimellä. Teemme tämän mm. tarjoamalla ajanmukaisia ja kilpailukykyisiä sijoitus- ja rahoitusratkaisuja helposti ja vastuullisesti.

Joustavan ja myönteisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi Premium Banking panostaa henkilökohtaiseen ja ammattitaitoiseen neuvontaan joustavien ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja muutokset ovat keskipisteessä, kun tarjoamme heille neuvontaa heidän taloudellisten tavoitteidensa ja menestyksensä saavuttamiseksi. Tämä kulkee käsi kädessä asiakkaan odotusten kanssa ammattitaitoisista, viisaista ja uskottavista neuvoista sekä nopeista ratkaisuista ja ajanmukaisista palveluratkaisuista. Lisäämme vauhtiamme ja teemme töitä fiksusti sekä keskitymme asiakasarvoa, kannattavuutta ja omistusarvoa kasvattavaan toimintaan, joka luo perustan innostavalle työilmapiirille.

Työntekijämme ovat menestyksemme avain, mikä edellyttää sitä, että opimme jatkuvasti uutta ja olemme innovatiivisia uusilla tavoilla.

Etsimme nyt kahta kunnianhimoista ja yritteliästä Premiumpankkiiria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin alueelle.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Olemme yritteliäitä ja pyrimme olemaan ymmärtäväisiä, osaavia ja ylittämään asiakkaittemme odotukset. Uuden strategian mukainen toimintamalli vahvistaa Aktiaa asiantuntijaorganisaationa.

Premiumpankkiirina työskentelet aktiivisesti uusasiakashankinnan parissa ja vastaat yksityisasiakkaista ja yrityksistä koostuvan noin 50 000- 500 000 euron sijoitusvolyymin asiakassalkkusi hoidosta, hallinnoinnista ja kannattavuudesta.

Premium Banking -asiakkaiden neuvonta varallisuuden suhteen tapahtuu erityisesti sijoitus- ja rahoitusasioissa proaktiivisen, korkealaatuisen taloudellisen neuvonnan kautta. Vankan sijoituksiin liittyvän kokemuksesi ansiosta jalostat asiakkaiden omaisuutta, mutta huomaat myös tilanteet, joissa asiakkaiden saattaa olla viisasta käyttää lainaa lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä.

Premiumpankkiirina sinulla on mahdollisuus tarjota asiakkaillesi markkinoiden parhaita rahastoja, ja saat jatkuvaa tukea osaamisesi kehittämiseen pankin varainhoidon, lakiasioiden ja lainaamisen asiantuntijoilta.

Toivottu osaaminen

Premium-pankkiireilta toivotaan aitoa kiinnostusta sijoitusmarkkinoihin ja kokemusta niistä sekä aloitteellisuutta ja rohkeutta työskennellä varakkaiden yksityishenkilöiden kanssa ja hoitaa heidän omaisuuttaan.

Ominaisuuksia, joita mielellämme näkisimme sinulla:

 • olet työskennellyt säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden myynnissä, mistä sinulla on osoittaa hyviä tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita
 • toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 • olet proaktiivinen ja joustava, erityisesti työaikojen ja fyysisen työpaikkasi suhteen
 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja solmit luonnollisesti yhteyksiä ihmisiin joko puhelimitse tai erilaisissa tapaamisissa
 • tavoitteet sekä työtuloksen mittaaminen ja seuraaminen motivoivat sinua
 • olet aidosti kiinnostunut sijoituksista ja seuraat talouden tapahtumia maailmalla
 • seuraat toiminta-alueesi tapahtumia sekä asiakas- ja prospektirajapinnassa että kilpailijoiden suhteen
 • haluat hallinnoida asiakkaiden omaisuutta ja rakentaa sitä pankin markkinanäkemyksen ja voimassa olevien ohjeiden mukaisesti
 • sinun on helppo hahmottaa kokonaisuuksia ja haastat itseäsi opiskelemalla uutta myös mukavuusalueesi ulkopuolella
 • olet hyvin organisoitu, itsenäinen ja yritteliäs
 • olet itsenäinen, mutta viihdyt myös tiimissä ja ymmärrät hyvän tiimityön arvon
 • hallitset molemmat kotimaiset kielet, ja sinulla on myös hyvä englannin kielen taito
 • olet suorittanut APV1-tutkinnon, APV2-tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden keskittyä työssäsi kiinnostukseesi sijoittamista kohtaan
 • mahdollisuuden työskennellä varakkaiden yksityishenkilöiden ja yritysten kanssa ja kasvattaa heidän omaisuuttaan
 • kiinnostavia haasteita ja tapauksia dynaamisella alalla
 • työtehtävät ja työympäristön, jossa kehität myyntiosaamistasi tehokkaasti ja opit uutta
 • mahdollisuuden vaikuttaa palkkaasi
 • aikaansaavan tiiminlupauksen hyvästä työilmapiiristä – avoimuutta, sparrauskumppaneita ja työhön sitoutumista.

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumista kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa. Jos tunnistit itsesi Aktian arvoista, rohkaisemme sinua hakemaan tehtävään jo tänään, niin voit olla osa tiimiämme!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Matti Lindroth puh. 050 585 9655, matti.lindroth@aktia.fi sekä johtaja Sam Olin 050 313 8290, sam.olin@aktia.fi.

Hakuaika päättyy 22.4.2018.

Täytämme toimet heti sopivien henkilöiden löydyttyä.