Prässäri Kalevala Korulle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Haemme tarkkaa ja oppimishaluista prässäriä Kalevala Korulle Helsinkiin Konalaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on laatuorientoitunut ja mahdollisesti kerryttänyt jo kokemusta teollisuudesta. 

Kotimainen valmistus ja vastuulliset toimintatavat ovat Kalevala Korun tärkeimpiä arvoja. Kalevala Koru on paitsi suurin suomalainen, myös yksi suurimmista Pohjois-Eurooppalaisista korubrändeistä. Kalevala Koru on arvostetuin suomalainen korubrändi ja 30 arvostetuimman suomalaisen brändin joukossa vuoden 2018 taloustutkimuksen teettämän Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät metallisten prässiaihiosarjojen ja osien valmistusta sekä prässikoneiden asetuksien tekoa. Lisäksi osallistut muihin tuotantotehtäviin tarpeen vaatiessa. Tiimikaverinasi toimii prässityökalujen huollosta vastaava henkilö. Työtehtävässäsi sovelletaan Jalometallialan työehtosopimusta. Työaikasi on liukuva ja työt alkavat arkisin klo 6.00-8.00 välillä. Viikoittainen työaikasi on 40h. 

Arvostamme

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai metallialan perustutkintoa
  • Kitka- ja epäkeskopuristimien tuntemuksen
  • Motivaatiota oppia uutta ja kehittyä työssä
  • Huolellisuutta ja keskittymiskykyä
  • Työturvallisuuden hyvää huomiointia kaikissa tehtävissä sekä työturvakorttia 

Eduksi katsomme

  • Kokemuksen työstökoneista ja puristustyökalujen valmistuksesta / huoltamisesta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen päivätyön perinteikkään suomalaisen yrityksen uusissa moderneissa tiloissa. Työ alkaa elo-syyskuussa sopimuksen mukaan ja kestää joulukuulle. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: prässäri, työkalunvalmistaja, metallityöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot