(Poistunut julkaisusta)

PR MANAGER
Helsinki Marketing

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Tule mukaan luomaan parempaa kaupunkia

Helsinki Marketing on Helsingin kaupungin omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö, jonka tehtävänä on kasvattaa Helsingin kansainvälistä tunnettuutta ja vetovoimaa. Yhtiön toimialaan kuuluvat muun muassa matkailu-, elinkeino- ja kongressimarkkinointi sekä destinaatiopalvelut. Kohderyhmiämme ovat kansainväliset matkailijat, päättäjät ja osaajat sekä helsinkiläiset itse.

Etsimme joukkoomme PR Manageria Helsinki Marketingin kansainvälisen markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin. Tarjoamme näköalapaikan mielenkiintoiseen ja jatkuvasti uudistuvaan Helsinkiin.

Työskentelemme vuosittain yli 600 kansainvälisen median edustajan ja mielipidevaikuttajan kanssa. Tehtävässäsi tulet toimimaan mm. matkailu-, lifestyle-, koulutus-, smart & clean sekä health & life sciences -sektorien parissa.

Etsimme näkemykselliseen ja tehokkaaseen tiimimme kansainvälisen PR- ja viestintätyön osaajaa. Olet tottunut työskentelemään kansainvälisen viestinnän monipuolissa tehtävissä. Sinulla on useamman vuoden kokemus projektijohtamisesta, PR- ja viestintäpalvelujen hankinnasta sekä työskentelystä kansainvälisten PR-toimistojen, median ja mielipidevaikuttajien kanssa. Sinulla on laajat verkostot ja osaat hyödyntää niitä työssäsi. Hallitset mediajakelun ja -seurannan työkalut sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Osaat tuottaa sisältöä ja kirjoittaa ammattimaisesti. Helsinki-tuntemuksesi on hyvä.

Olet positiivinen, aktiivinen ja työotteesi on ratkaisukeskeinen. Nautit yhdessä tekemisestä ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Haluat kehittyä työssäsi ja oppia uutta.

Tehtäviisi kuuluu:

- Kansainvälisten mediavierailujen kokonaisvaltainen suunnittelu, toteutus, seuranta ja kehittäminen

- Yhteistyö kansainvälisten viestintä- ja PR-toimistojen kanssa projektiluontoisesti

- Mediajakelun suunnittelu, toteutus ja seuranta

- Sisällöntuotanto

Työsuhde on kahden vuoden määräaikaisuus ja alkaa tammikuun 2019 alussa tai sopimuksen mukaan. Hakemukset 16.11.2018 mennessä.