(Poistunut julkaisusta)

PowerBI-ihminen
Integrata

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.* Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli edelläkävijöinä poistamme sekä omista että asiakkaidemme työpäivistä turhaa työtä. Nyt kaipaamme HR-datan ja -analytiikan kehitystyöhön DAX:ia taitavaa PowerBI-tekijää. Jo on IT-jorinaa? Haemme silti seuraavat speksit haltsaavaa asiantuntijaa:

Mikä homma?

Koska luet edelleen tätä ilmoitusta, tietänet, mikä on Microsoft PowerBI. Työkalun tuntemus sekä DAX-kielen hallinta ovat ehdottomia edellytyksiä tässä tehtävässä toimimiselle. Muusta kielitaidosta tai visuaalisesta silmästä ei ole koskaan ollut haittaa.

PowerBI-asiantuntija tulee Tampereelle kasvavan ATK-tiimin täysivaltaiseksi (mutta ei välttämättä -mieliseksi) jäseneksi sekä yhdeksi HR-raportointi ja analytiikka -palvelumme asiantuntijoista. Haluamme sinut mukaan kehittämään PowerBI:llä tehtävää raportointia, datan visualisointia sekä koko HR-kentän analytiikkakokonaisuuksia – sekä suunnittelemaan että toteuttamaan.

Olemme kolmella paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on käytännössä pikaviestipalvelussa ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on 90 integratalaista Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Oikeastaan odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tietää myös, että hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme tiimityön taitavaa tosiosaajaa. Sinulla on kosolti kokemusta joko raportoinnin, analytiikan tai tietovarastoinnin alueelta. Ensisijaisena tehtävänäsi on toteuttaa näyttäviä ja informatiivisia raportteja asiakkaiden käyttöön. Jos kiinnostusta riittää, voit laajentaa työnkuvaasi myös tiedon mallintamiseen ja integraatioihin.

Aiempaa kokemusta HR-raportoinnista ja analytiikasta ei sen sijaan vaadita. Halu oppia sekä kyky kehittyä on tässä kohtaa lempikliseemme. Tilastomatematiikan hallinnasta puolestaan on hyötyä.

Hypoteesimme mukaan myös seuraavat ominaisuudet korreloivat sinut otannassa vahvemmille. Sinulla on lisäksi:

  • ymmärrystä HR-kentästä
  • kokemusta raportointikokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • kykyä sisälukea tämä kryptinen ilmoitus ja kysyä kaivatessasi lisätietoja.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. aivoterveyteen, hyvinvointiin ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluaisit jo hakea? Lukaisethan vielä nämä:

  • Integratalainen tapa toimia
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme laittaneet poweria

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli jo tänään:

Jos tutustuttuasi netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.12.2019 klo 23:59 mennessä.

Hakemuksen suomentaa HR-raportoinnin & analytiikan asiantuntija Saku Salmela, saku.salmela@integrata.fi, 050 525 7683. Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.