(Poistunut julkaisusta)

Power BI -osaaja, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020
Oletko kiinnostunut data analytiikasta ja etsit uusia haasteita sen parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme Power BI -osaajaa vaihteleviin datan analysoinnin tehtäviin. Jos Power BI on jo sinulle tuttu, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään - etenemme heti oikean hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet datan analysoinnin ja visualisoinnin parissa. Tärkeimpänä työkalunasi on Power BI. Työskentelet sekä yrityksen sisäisten asioiden parissa että asiakasprojekteissa.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä osaksi vaihtelevia projekteja useille eri asiakkaille
* Mukavan työympäristön ja kasvavan tiimin
* Ison kansainvälisen konsernin urakehitysmahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työskentelet yrityksen oman liiketoiminnan ohjaamisen parissa keräämällä tietoa yrityksen omista järjestelmistä ja jalostamalla sitä eteenpäin Power BI:ssa. Lisäksi toimit asiakasprojekteissa ja laadit asiakkaille raportteja sekä yhteenvetoja Power BI:ta hyödyntäen. Työskentelet tiiviisti toisen Data Analytiikan osaajan kanssa, ja häneltä saat myös hyvän perehdytyksen tehtävään. Lisäksi olet osana eri asiakastiimejä, mutta tehtävässä ei toimita suoraan asiakasrajapinnassa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. IT tai kaupallinen)
* Vähintään vuosi kokemusta Power BI -työkalun parista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Henkilönä olet analyyttinen ja nautit ongelmanratkaisusta. Luonteeltasi olet tiimipelaaja, mutta kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulla on innokkuutta kehittää osaamistasi ja oma-aloitteinen asenne. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa IT-alan taustaa esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen kautta. Eduksi katsomme, jos olet suorittanut myös kaupallisen puolen opintoja, koska tällöin olet kerryttänyt ymmärrystä myös taloudesta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on osa isoa kansainvälistä konsernia ja tarjoaa tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.