Power BI-konsultti
Digia Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Analytiikkaliiketoiminta luo oivaltavia ratkaisuja ja onnistumisia ihmisten, yritysten ja yhteisöjen jokaiseen päivään. BI-asiantuntijatiimimme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään tietoa tehokkaasti ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia tiedon avulla. Kysyntä analytiikkaosaamiseen kasvaa, joten haemme moniosaavaan tiimiimme uusia vahvistuksia. 

Etsimme nyt kokenutta Power BI-konsulttia Helsinkiin.  
 
Analytiikan asiantuntijana kehität ja toteutat asiakkaiden Business Intelligence -raportointia monenlaisissa projekteissa ja palveluissa. Tässä roolissa hiot taitojasi tehokkaana asiakkaiden kuuntelijana ja eri toimialojen asiantuntijana. Operatiivisen tarpeen pohjalta määrittelet, suunnittelet, toteutat ja testaat BI-ratkaisuja asiakkaiden monipuolisissa ympäristöissä. Seuraat teknologioiden kehittymistä ja sparraat asiakasta raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä. Jaat tietoa ympärillesi myös tiimille. Ennen kaikkea varmistat roolissasi sen, että asiakkaamme saa mitä tarvitsee.  

Täältä pääset vielä kurkkaamaan Digian analytiikan maailmaan, tutustumaan esimerkkiprojekteihin ja lukemaan tulevan tiimisi ajatuksia sekä uratarinoita. 

Vahvoilla olet jos:  

 • Sinulla on innostusta oppia asiakkaan toimialasta ja ymmärtää businesslogiikkaa, jonka mukaan ratkaisuja tehdään. Olet jo kartuttanut ymmärrystäsi jostakin toimialasta ja sen toimintalogiikasta. 

 • Sinulla on kokemusta analytiikan teknisistä toteutuksista MS Power BI ja/tai Qlik (Sense) -teknologialla ja koet olevasi näppärä ratkaisujen luoja 

 • Olet hankkinut sertifioinnin Power BI maailmasta ja sinulla on aktiivinen, positiivinen ja avoin asenne. Tartut rohkeasti asioihin, kysyt ja kyseenalaistat.  

 • Työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten ja asiakkaan kanssa. Sujuvat viestintä- ja dokumentointitaitosi tekevät kanssasi työskentelystä asiakaskontekstissa mukavaa. 

 • Nautit paitsi monitahoisiin liiketoimintakysymyksiin vastauksen etsimisestä datan kautta myös mittaristojen ja näkökulmien visuaalisen esittämistavan muodostamisesta 

 • Siitäkin on etua, jos sinulta löytyy kiinnostusta tietovarastotehtäviä kohtaan.  

Teemme töitä monien teknologioiden parissa, tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osana Digian laajaa tarjoomaa. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, haluamme oppia uutta jatkuvasti kehittyvien teknologioiden parissa ja jatkaa oppimista Senior Trainee asenteella. Annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Tässä onkin oiva mahdollisuus oman osaamisen laajentamiseen. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietysti myös hyvät edellytykset työn ja vapaa-ajan joustavaan yhteensovittamiseen, kimpassa harrastamiseen ja työsuhde-eduista nauttimiseen.
 
Analytiikan tiimimme on 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka, joka kasvaa jatkuvasti. Tulet työskentelemään asiakasprojekteissamme vaihtelevasti eri toimialoilla. Jokainen asiantuntijamme on myös konsultti, joten toivomme, että keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ja osaat myös ehdottaa heille sopivinta ratkaisua tilannekohtaisesti. Selustatukea talossa antavat  mm. eri liiketoiminta-osaajat, UX-asiantuntijat ja API-spesialistit.  
 
Hakuaika päättyy 14.3.2021, mutta haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla, joten ethän jätä hakemuksen laittamista viime tinkaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa Minna Häkämies, puh. +358405166108 ti 2.3 klo 15.00-16 ja ke 3.3 klo 8.30-9.00. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428614
 • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Minna Häkämies (minna.hakamies (a) digia.com)
 • Sijainti: Tampere/Helsinki