(Poistunut julkaisusta)

Power BI -konsultti
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

You've got the power? Hyvä, sillä irtoaa Power BI -konsultin paikka!

Etsimme kokenutta Power BI -konsulttia, joka on valmis näyttämään kyntensä monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella. Tällä hetkellä teemme tosin töitä pääosin etänä.

Mitä teet?

Suunnittelet ja toteutat tietomalleja ja visuaalisia raportteja, joiden avulla asiakkaamme ratkovat liiketoimintansa strategisia ja operatiivisia haasteita. Pääset vaikuttamaan Efiman BI-toiminnan ja tuotteiden kehitykseen. Pääset mukaan asiakkaidemme projekteihin kehittämään ja luomaan nykyaikaista raportointialustaa. Teet erilaisia asiakas- ja yhtiöraportteja Power BI:llä ja rakennat integraatiorajapintoja eri tietolähteiden välille. Lisäksi erilaiset data-analyysit ja selvitykset ovat vastuullasi. Tehtävässä tulet toimimaan asiakkaidemme kanssa, joten ratkaisukeskeisyys ja mutkaton asenne ovat valttikortteja. 

Mitä odotamme sinulta?

 • Visualisointitaitoja – osaat hyödyntää Power BI:n mahdollisuuksia ja tuottaa näyttäviä ja fiksusti toimivia raportteja
 • Ymmärrystä tietomalleista ja tiedonsiirrosta
 • Tunnet talouden prosessit ja ymmärrät talouden raportointivaatimukset
 • Osaat mallintaa asiakkaiden tarpeet analytiikan avulla
 • Kielitaitoa – työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi

Ehdoton etu on:

 • Kiinnostus tai kokemus Azure Data Factorysta tai muista ETL-työkaluista
 • Tietovarasto-osaaminen
 • SQL-kielen osaaminen
 • Microsoft Dynamics 365 FO ja AX-kokemus

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin “omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Haasta itsesi ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 31.10.2020.

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Pekka Nöyränen. Pekan tavoitat sähköpostitse osoitteesta pekka.noyranen@efima.com tai puhelimitse numerosta 050-5623702.