(Poistunut julkaisusta)

Power BI-konsultti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Analytiikkaliiketoiminta luo oivaltavia ratkaisuja ja onnistumisia ihmisten, yritysten ja yhteisöjen jokaiseen päivään. BI-asiantuntijatiimimme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään tietoa tehokkaasti ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia tiedon avulla. Kysyntä analytiikkaosaamiseen kasvaa, joten haemme moniosaavaan tiimiimme uusia vahvistuksia.

Etsimme nyt Power BI-konsulttia Helsinkiin tai Tampereelle 

Analytiikan asiantuntijana kehität ja toteutat asiakkaiden Business Intelligence -raportointia monenlaisissa projekteissa ja palveluissa. Tässä roolissa opit taidokkaaksi asiakkaiden kuuntelijaksi ja eri toimialojen asiantuntijaksi. Operatiivisen tarpeen pohjalta määrittelet, suunnittelet, toteutat ja testaat BI-ratkaisuja asiakkaiden monipuolisissa ympäristöissä. Seuraat teknologioiden kehittymistä ja sparraat asiakasta raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä. Jaat tietoa ympärillesi myös tiimille. Ennen kaikkea varmistat roolissasi sen, että asiakkaamme saa mitä tarvitsee. 

Mitä osaat? 

Haluamme olla asiakkaillemme näkemyksellinen yhteistyökumppani. Siksi sinulla tulisi olla innostusta oppia asiakkaan toimialasta ja ymmärtää businesslogiikkaa, jonka mukaan ratkaisuja tehdään. Olet jo kartuttanut kokemusta analytiikan teknisistä toteutuksista MS Power BI tai Qlik (Sense) -teknologialla. 

Suhtaudut intohimoisesti työhösi, haluat oppia uutta jatkuvasti kehittyvien teknologioiden parissa ja jakaa oppimaasi. Sinulla on aktiivinen, positiivinen ja avoin asenne. Tartut rohkeasti asioihin, kysyt ja kyseenalaistat. Työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten ja asiakkaan kanssa. Siitäkin on etua, jos sinulta löytyy kiinnostusta tietovarastotehtäviä kohtaan.

Miksi Digia? 

Teemme töitä monien teknologioiden parissa, tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osana Digian laajaa tarjoomaa. Annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Tässä onkin oiva mahdollisuus oman osaamisen laajentamiseen. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietysti myös hyvät edellytykset työn ja vapaa-ajan joustavaan yhteensovittamiseen, kimpassa harrastamiseen ja työsuhde-eduista nauttimiseen.

Analytiikan tiimimme on 60 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka, joka kasvaa jatkuvasti. Tulet työskentelemään asiakasprojekteissamme vaihtelevasti eri toimialoilla. Jokainen asiantuntijamme on myös konsultti, joten toivomme, että keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ja osaat myös ehdottaa heille sopivinta ratkaisua tilannekohtaisesti. Selustatukea talossa antavat  mm. eri liiketoiminta-osaajat, UX-asiantuntijat ja API-spesialistit. 

Täältä https://blog.digia.com/topic/analytiikka pääset vielä kurkkaamaan Digian analytiikan maailmaan, tutustumaan esimerkkiprojekteihin ja lukemaan tulevan tiimisi ajatuksia sekä uratarinoita.

Hakuaika päättyy 25.9.2020, mutta haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla, joten ethän jätä hakemuksen laittamista viime tinkaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa Minna Häkämies, puh. +358405166108, ti 15.9 klo 12-12.30, pe 18.9 klo 12.30-13 ja ti 22.9 klo 14-14.30. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.