(Poistunut julkaisusta)

Power BI Consultant
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko työskennellä Pohjoismaiden johtavassa IT-alan palvelutalossa huippuosaajien rennossa työyhteisössä? Meillä on palo tuottaa lisäarvoa asiakkaille ja muokata tulevaisuutta toiminnanohjauksen ja liiketoimintatiedon digitalisoinnin kautta. Arvolupaus henkilöstöllemme on Shape the Future Today. 

Business Intelligence -liiketoimintamme kasvaessa meillä on haussa rento ja asiakaskeskeinen 

Power BI Consultant 

Tampereelle, Vantaalle tai Jyväskylään. Me toteutamme asiakkaillemme innovatiivisia tiedolla johtamisen ratkaisuja. Tässä tehtävässä sinua odottaa mielenkiintoiset projektit ja mukavat asiakkaat. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat 

  • Analytiikkaratkaisuiden suunnittelu ja määrittely yhdessä asiakkaiden kanssa 
  • Sovellusten toteuttaminen Microsoft -teknologioilla 
  • Asiakkaiden kouluttaminen, projektien johtaminen ja pre-sales työ oman kiinnostuksesi ja kunnianhimosi mukaan 

Yhdessä ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa pääset osallistumaan myös oman toimintamme kehittämiseen ja uusien palveluiden suunnitteluun. 

Toivomme sinulta 

  • Kokemusta BI-konsulttityöstä tai ratkaisuiden kehitystyöstä käyttäjäyrityksessä 
  • MS BI teknologioiden (erityisesti Power BI/SSAS) syvällistä hallintaa; suoritetut kurssit ja sertifikaatit parantavat mahdollisuuksiasi menestyä tehtävässä 
  • Asiakaskeskeistä ja ratkaisuhakuista asennetta ja aitoa kiinnostusta tiedolla johtamiseen 

Muiden modernien analytiikkajärjestelmien (mm. Qlik, Tableau) osaaminen on etu 
Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta kykenet työskentelemään sujuvasti asiakasrajapinnassa. Suhtaudut annettuihin työtehtäviin kunnianhimoisesti ja olet valmis omaksumaan uusia teknologioita sekä menetelmiä. 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn Business Intelligencen ja analytiikan etulinjassa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan digitalisaation seuraavia askelia osaavien kollegoiden kanssa. Työyhteisömme on rento, innovatiivinen ja avulias. EVRYllä on mutkaton ilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on meille sydämen asia. Panostamme erityisesti työ- ja vapaa-ajan tasapainottamiseen sekä henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen. 

Lisätietoja ja hakeminen 

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Olli Alestaloon. Ollin tavoitat sähköpostitse olli.alestalo@evry.com tai puhelimitse 040 823 5735. Hakuaika tehtävään päättyy 25.2.2018.