(Poistunut julkaisusta)

Potkulautamekaanikkoja Helsinkiin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme VOI Technologylle useita potkulautamekaanikkoja energiseen ja nuorekkaaseen tiimiin Töölöön, Helsinkiin. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan ja on määräaikainen lokakuun loppuun. Työtä tehdään päivävuorossa 9-17 maanantaista perjantaihin.

Työtehtävät pitävät sisällään sähköpotkulautojen yksinkertaisia huoltoja kuten esim. potkulautojen pesua, renkaiden vaihtoa, löystyneiden osien kiristämistä sekä muita yksinkertaisia huoltotoimenpiteitä.

Työssä pärjätäksesi asenne ratkaisee. Aikaisempi kokemus huoltotehtävistä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön, kunhan normaalit käsityökalut kuten jakoavaimet ja ruuvimeisselit pysyvät käsissä sekä osaat niitä käyttää. Työtehtävät perehdytetään sinulle kattavasti ja pääset osaksi rentoa ja energistä huoltotiimiä. Olet rento, tunnollinen ja pystyt myös kommunikoimaan englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle paikan energisessä työympäristössä osana loistavaa tiimiä ja kilpailukykyisen palkkauksen.
Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään! Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydettyä. Lisätietoja voit kysellä hausta vastaavalta konsultilta Ville Löfman puh. 040 536 6198 tai sähköpostitse ville.lofman@adecco.fi