(Poistunut julkaisusta)

Potilasasiamies Hyvinkään sairaanhoitoalue (190000ZW)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

HUS Hyvinkään sairaala on 24/7 akuuttisairaala, jossa on ympärivuorokautinen leikkaus- ja synnytystoiminta, tehovalvonta sekä kattava yhteispäivystys. Sairaanhoitoalueemme väestöpohja on yli 190 000 ja keskussairaalakategoriassa olemme 5. suurin. Olemme kasvava ja kehittyvä sairaala; uudet, modernit vuodeosasto- ja avohoitotilat H-rakennuksessa avautuivat 2018 ja uusi leikkausyksikkö avataan 2019. Yhteistyö sekä yliopistosairaalan että perusterveydenhuollon kuntien kanssa on tiivistä.

Haemme HUS Hyvinkään sairaalaan kehittämismyönteistä potilasasiamiestä.

Potilasasiamiestyössäsi toimit potilaan oikeuksien edistäjänä neuvoen potilaita ja omaisia hoitoon tai kohteluun liittyvissä asioissa. Potilasasiamiestyön ohella oleellinen osa työtäsi on toimia johtavan lääkärin alaisuudessa kokonaisvaltaisen hoidon laadun ja potilasturvallisuuden edistäjänä kehittyvässä sairaalassamme. Toimit HaiPro pääkäyttäjänä ja olet suunnittelemassa ja toteuttamassa sairaalan sisäistä sekä alueellista potilasturvallisuustyötä ja siihen liittyvää koulutusta. Uudistuva toimintamme ja dynaaminen työyhteisömme takaavat mielenkiintoisen työympäristön tulevina vuosina.

Toivomme Sinulla olevan hyvät yhteistyötaidot ja potilasasiamiesosaamisen ohella kokemusta laatu- ja potilasturvallisuustyöstä. Koulutuskokemus ja -asenne katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle

  • Dynaamisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön
  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä laatutyötä kasvavassa ja uusiutuvassa sairaalassamme
  • HUSin ison talon edut ja uramahdollisuudet

Työnkuvan rakennamme Sinulle sopivaksi ja osa työtehtävistä on mahdollista hoitaa etätyönä.

Työ alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 3.6.2019 
Ensisijainen sijainti: Hyvinkää-Hyvinkään sairaala
Organisaatio: 3800 Sairaanhoitoalueen hallinto, Hyvinkään Sha
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Johtava lääkäri Anna-Maija Tapper, anna-maija.tapper@hus.fi, p. 050 427 1199 tai potilasasiamies Jaana Inkilä, jaana.inkila@hus.fi, p. 040 758 9715.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Hakuaika päättyy: 20.5.2019