Postituspalvelutyöntekijä
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Nyt etsimme tiimiimme 

 

POSTITUSPALVELUN TYÖNTEKIJÄÄ

 

Työsuhde on kokoaikainen ja sijaitsee Helsingin Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtunnit ovat siis 37,5h/vko ja työvuorot ovat klo. 8.00-16.00. Työtehtävät ovat helposti opittavissa, mutta homma vaatii oma-aloitteista ja positiivista asennetta. Tehtäviin sisältyy muun muassa postien käsittely (vastaanotto ja lähetys) ja frankeeraus. Lisäksi kohteessa on ajoittain asiakaskohtaamisia, joten olet valmiudessa opastamaan ja neuvomaan.  Töitä tehdään yhdessä kohteessa, joten se ei ole liikkuvaa. Työn on määrä alkaa 1.11.2021. Palkkaus maksetaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. 

 

Meillä et tarvitse 100-vuoden työkokemusta ja viittä tutkintoa, sillä 

odotamme sinulta ennen kaikkea luotettavuutta ja itseohjautuvuutta - eli kykyä tarttua töihin reippaalla asenteella. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja ymmärrystä.  Arvostamme tutkintoja, mutta vielä enemmän positiivista asennetta asiakasta, omaa tiimiä ja ympäristöä kohtaan - jos nämä ovat sinulla kohdillaan, niin nakkaa jo hakemus meille päin!

 

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? 

Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle esimerkiksi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meille on tärkeää, että kehityt urallasi. Tästä syystä tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa esimerkiksi vaativimpien tehtävien- tai koulutuksen avulla. Lupaamme, että työsi on merkityksellistä ja työsi tulos edistää parempaa huomista!

 

Mikäli kolahti kohdilleen, ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta tai oheisen hakulinkin kautta! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Jos hampaan kolossa on kuitenkin vielä jokin kysymys, voit osoittaa sen mieluusti sähköpostitse osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-tunnuksen, jonka löydät työpaikkailmoituksesta L&T: n sivuilla. Huomaathan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511421
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki