(Poistunut julkaisusta)

Postittaja Pasilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Kiinnostaako siisti sisätyö, rento ja mukava työporukka ja säännölliset työajat? Pystytkö jämptiin ja järjestelmälliseen työhön ja aurinkoiseen asiakaspalveluun? Siinä tapauksessa hae meille

 

POSTITTAJAKSI 

 

asiakaskohteeseemme Helsingin Pasilaan. Tehtäviisi kuuluu muun muassa postin vastaanottamista, lajittelua, jakamista ja lähettämistä kohteessa. Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen PL 3 mukainen. Työajat ovat ma-pe klo. 6.00-14.00. Työn aloitus on mahdollisimman pian. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan turvallisuusselvitys. 

 

Odotamme sinulta vahvaa sitoutumista hyvään työn jälkeen ja hyvään asiakaspalveluun. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta asenteellaan ja muilla ansioillaan vakuuttavan tyypin perehdytämme kyllä tehtäviin alusta alkaen. Emmekä me kokeneempaa kehäkettuakaan heitä kylmiltään työhön. Suomen kielen taitosi on oltava sujuva, jotta pystyt jokaisena päivinä hoitamaan työsi hyvin, sekä seuraamaan työohjeita muuttuvissa tilanteissa. 

 

Tarjoamme sinulle huippuesimiehen, mukavan tiimin ja kilpailukykyisen palkan lisäksi kaikki suuren talon henkilöstöedut. Henkilökuntamme saa huikeita etuja mm. liikunta- ja hierontapalveluista. Lisäksi käytössäsi on entuudestaan laajennettu työterveyshuolto. Osaamme arvostaa kokemusta talon sisältä ja tuemme enemmän kuin mielellämme sinun oman urapolkusi rakentamista kohti esimies- tai asiantuntijatyötä, jos se on sinun juttusi.

 

Joko sormi nykii kohti Hae-painiketta? Älä epäröi vaan jätä hakemuksesi jo nyt, palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet löydämme! 

Vai kaipaatko lisätietoa tehtävästä? Kurkkaa osoitteeseen https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana ja lue lisää meistä työnantajana, tai nakkaa kysymyksesi osoitteeseen rekry ( a) lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.