(Poistunut julkaisusta)

Postittaja avainasiakkuuteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Haetko vaihtelevaa, ihmisten parissa tehtävää palvelualan työtä? Lue eteenpäin! Haemme nyt 

 

POSTITTAJAA

 

korkean profiilin asiakaskohteeseen Helsinkiin. Työajat tehtävässä sijoittuvat välille ma-pe klo 6.00 - 17.00. Viikkotuntien määrään voi tehtävään valittava henkilö itse vaikuttaa: olemme valmiita tekemään työsopimuksen joko kokoaikaisena (7,5 h/pvä) tai osa-aikaisena (4 h/pvä). Palkkaus tehtävässä on KIPA TES PL 4 mukainen. Työsopimus tehdään aluksi määräaikaisena 28.2.2020 saakka.

 

Postittajan työssä tiimityötaidot ovat suuressa roolissa: olet etsimämme henkilö, jos olet sosiaalinen, luotettava ja joustava ja kykenet tarttumaan töihin tilanteen ja tarpeen mukaan. Aikaisempi työkokemus vastaavista töistä on plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! 

 

Entä mitä sinulle jäisi käteen? Pääsisit mukavaan työhön, hyvän esimiehen alaisuuteen ja nauttisit vaadittuun työkokemukseen nähden varsin reilua palkkaa. Käytössäsi olisivat myös ison talon kaikki ura- ja koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut liikunta- ja kulttuuriseteleistä leffalippuihin saakka. Kokoaikaisilla työntekijöillämme on myös käytössään sairauskassa, joka on tavallista lakisääteistä työterveyshuoltoa paljon kattavampi.

 

Mitäpä siis enää aikailisit? Hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!