(Poistunut julkaisusta)

Postittaja avainasiakkuuteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ POSTITUKSEEN

vakituiseen kokoaikatyöhön Vallilaan. Tässä tehtävässä vastaat postin lajittelusta ja edelleen jakamisesta sekä asiakaspalvelusta yhdessä huipputiimisi kanssa. Työaikasi tehtävässä on arkisin klo 6-16.30 välillä ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5. Tehtävän palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaryhmä 4. 

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta palvelualalta, voimassaoleva vartijakortti on iso plussa sekä suomen kielen osaaminen on edellytys työtehtävissä onnistumiseen. Muu kielitaito on eduksesi. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset myös erinomaiset tiimityötaidot, joustavan asiakaspalveluasenteen ja hyvän fyysisen kunnon. Se mikä meille merkitsee on asenne - jos se on sinulla kohdillaan niin nakkaa jo hakemusta tähän suuntaan! Työkohteesi on asiakkaamme upea pääkonttori ja tarjolla kaikki talon palvelut myös meidän käyttöömme.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikatyön hyvien liikenneyhteyksien varrelta osana huippua työporukkaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!

Kiinnostuitko? Hae heti paikkaa oheisen linkin kautta!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.