(Poistunut julkaisusta)

Postinlajittelija
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme postinlajittelijoita osa-aikaiseen työhön Vantaalle. Lajittelijan tehtävänä on kirjepostin ja aikakausilehtien lajittelu. Työssä edellytetään tarkkuutta, ripeyttä ja sorminäppäryyttä. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, vaan tärkeintä on motivaatio ja halu oppia. Ensisijaisesti haemme autollisia henkilöitä. Oman auton käytöstä maksamme luonnollisesti kilometrikorvaukset.

Kyseessä on nuori jakelualan yritys, jossa pääset mukaan tehokkaaseen ja kehittyvään työympäristöön. Työkohde sijaitsee Vantaan Koivuvaarassa. Kyseessä on vakituinen ja osa-aikainen työ. Työaika on lähtökohtaisesti maanantaista perjantaihin klo 06-10, mutta työpäivää voi mahdollisesti jatkaa vielä jakelun parissa.

Edellytämme

- Kykyä tarkkaan ja itsenäiseen työhön

- Suomen tai englannin kielen sujuvaa osaamista

- Oma auto katsotaan eduksi

Tarjoamme

- Vakituisen työsuhteen

- Asianmukaisen korvauksen työstä

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Henkilöstökonsulttimme Sara Kervinen

+358 50 593 3501
sara.kervinen@aaltovoima.fi

PKS Jakelu Oy keskittyy osoitteellisen kirjeen, lehtien ja pienpakettien päiväjakeluun Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisen alueella. Yhtiön omistavat Sanoma Media Finland Oy, Keskisuomalainen Oyj, Alma Manu Oy, Ilves Jakelu Oy, TS-Yhtymä Oy, Kaleva365 Oy ja Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.