Postinlajittelija, Seinäjoki
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Postinlajittelija

Etsimme asiakasyrityksellemme, reippaita postinlajittelijoita osa-aikatöihin Seinäjoelle. Etsimme työntekijöitä aamu- sekä iltavuoroihin. Aamuvuorot alkavat varhain klo 4.15 ja iltavuorot ovat pääsääntöisesti olleet klo 15-19. Tällä hetkellä tarvetta on enemmän aamuvuoroissa ja mikäli olet valmis aloittamaan työt klo 4.15, saatat olla etsimämme henkilö. Työvuorot ovat pääsääntöisesti 4-6 tunnin mittaisia ja työvuoroja keskimäärin viikossa 2-4 kertaa, asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti.

Säännöllisten vuorojen lisäksi tarjolla on myös satunnaisia vuoroja mainoslajittelussa, jossa työntekijätarve vaihtelee viikottain. Mainoslajittelua on pääsääntöisesti tarjolla kerran viikossa klo 4.15 alkaen.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme työnhakijoilta reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja joustavuutta. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on edellytyksenä työtehtävien menestyksekkääseen suorittamiseen. Työtehtäviin perehdytetään asiakasyrityksessä. Aamuvuoroissa edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme osa-aikaisen työn postinlajittelun parissa. Töitä on tarjolla ainakin kesän ajan ja syksyllä on hyvä mahdollisuus jatkaa töitä esimerkiksi opintojen tai muiden töiden ohella.

Työt alkavat toukokuun aikana tai kesäkuun alussa.

Palkka: PAU:n TES:n mukainen palkkaus.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 23.5.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eero Mäkelä
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 441 6956
eero.makela@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436739
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki