(Poistunut julkaisusta)

Postinkuljettaja, Vantaa
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Pidätkö itsenäisestä ja liikkuvasta työstä? Kiinnostaako vakituinen työpaikka fiksuilla työajoilla? Oletko halukas oppimaan uutta ja kasvamaan yrityksen mukana?

Oletko sinä seuraava arjen sankari?

Postinkuljettajana olet yksi niistä, jotka tekevät meidän muiden elämästä hieman helpompaa. Toimittamalla niin kirjepostin sitä odottaville kuin sarjakuvalehdet perheen pienimmille luettavaksi olet tärkeä osa meidän jokaisen elämää.

Työ on itsenäistä ja omalla autolla tapahtuvaa. Työt alkavat ja päättyvät Vantaan Koivuvaarasta. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 08-18 välille. Työaika on keskimäärin 30-35h/vko riippuen reitistä ja lähetysmäärästä. Ahkeralle tekijälle tarjolla ekstratunteja.

Palkkaus on Medialiiton ja Teollisuusliiton jakelua koskevan TESin mukainen ja oman auton käytöstä saat kilometrikorvaukset.  

Oppimiskyky ja halu itsenäiseen ja tarkkaan työhön ovat avainvaatimuksia. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta eikä koulutustaustallasi ole väliä. Säätila ei saa vaikuttaa mielialaasi ja fyysinen kuntosi on kohdallaan. Työkielenä on pääasiassa suomi, mutta tulet toimeen myös englannilla.

Tavoitteenamme on rakentaa avoin ja reilu organisaatio, jossa on matala hierarkia ja lämmin tunnelma. Yritys on vielä nuori, joten toivomme sinulta halua kasvaa ja kehittyä mukanamme.

Kertauksen vuoksi:

  • Oma auto pakollinen
  • Kykyä tarkkaan ja itsenäiseen työskentelyyn
  • Oppimis- ja kehittymishalua
  • Suomen tai englannin kielen sujuvaa hallintaa

 

 Tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Mahdollisuuden pitkään uraan ja kehitykseen
  • Työn osana arjen sankareita

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopein käsi voittaa, sillä haastattelut ovat jo käynnissä. Työt alkavat periaatteella heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Sara Kervinen

050 593 3501

sara.kervinen@aaltovoima.fi

PKS Jakelu Oy keskittyy osoitteellisen kirjeen, lehtien ja pienpakettien päiväjakeluun Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisen alueella. Yhtiön omistavat Sanoma Media Finland Oy, Keskisuomalainen Oyj, Alma Manu Oy, Ilves Jakelu Oy, TS-Yhtymä Oy, Kaleva365 Oy ja Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj.

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.