Postinjakajia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme POSTINJAKAJIA Turkuun ja lähialueille.

Postinjakajana työskentelet vaihtelevilla jakelualueilla Varsinais-Suomen alueella (Turku, Kaarina, Naantali, Parainen, Paimio) ja toimitat postia sekä paketteja asiakaskohteisiin. Työajat sijoittuvat ma-ke-to päiville, tarvittaessa myös ti ja pe päiville klo 6-18 välille jakelupiiristä riippuen. Jakeluvälineinä käytössäsi ovat kärry/pyörä, skootteri tai auto riippuen jakelupiiristä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä kohteiden väliset matkat kuljetaan omalla autolla.

Mitä odotamme sinulta? Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja halua tehdä fyysistä työtä. Tämän lisäksi tehtävissä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kahden vuoden ajokokemusta. Jos aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle liikkuvan, itsenäisen ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen tehtävään, hyvät työvälineet sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työhön. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä aiemmin luotu profiili hakuun. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506124
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku