Postinjakajia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme POSTINJAKAJIA.

Postinjakajana työskentelet vaihtelevilla jakelualueilla Uudenkaupungin ja Laitilan alueilla. Työssäsi toimitat postia sekä paketteja asiakaskohteisiin ja tämän lisäksi työtehtäväsi saattavat pitää sisällään myös aamuisin tapahtuvaa jakelun esityötä. Työajat sijoittuvat ma-ke-to päiville, tarvittaessa myös pe päiville klo 7-16 välille jakelupiiristä riippuen. Jakeluvälineinä käytössäsi ovat kärry/pyörä tai auto riippuen jakelupiiristä. Tehtävä on kesätyö, jossa on mahdollisuus jatkaa pidempäänkin.

Mitä odotamme sinulta? Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja halua tehdä fyysistä työtä. Tämän lisäksi tehtävissä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia sekä vähintään kahden vuoden ajokokemusta. Jos aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle liikkuvan, itsenäisen ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön. Lisäksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, hyvät työvälineet sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työhön. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä aiemmin luotu profiili hakuun. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506122
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Laitila, Uusikaupunki