(Poistunut julkaisusta)

Postinjakajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme POSTINJAKAJIA Helsinkiin.

Postinjakajana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat postia sekä paketteja asiakkaille eri puolille Helsinkiä. Työajat sijoittuvat maanantaille, keskiviikolle ja torstaille klo 7-18 väliselle ajalle. Jakeluvälineinä käytössä on pääasiassa kärry tai pyörä, mutta ajokortillisena voit toimia jakelutehtävissä myös autoreiteillä.

Mitä odotamme sinulta? Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja halua tehdä fyysistä työtä. Tämän lisäksi tehtävissä tarvitaan suomen tai englannin kielen taitoa. Jos aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön. Pyrimme myös löytämään tehtävän piirialueen mahdollisimman läheltä kotiasi. Tämän lisäksi saat taustallesi asiakasyrityksemme tiimin tuen. Työt on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti joustavasti tilanteesi mukaan.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Petra Mallinen p. 040 630 0777.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä