(Poistunut julkaisusta)

Postinjakajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme POSTINJAKAJIA Vantaalle.

Postinjakajana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat postia sekä paketteja asiakkaille eri puolille Vantaata. Työajat sijoittuvat maanantaille, keskiviikolle ja torstaille klo 7-18 väliselle ajalle. Tämän lisäksi voi tarjoutua mahdollisuuksia työskennellä myös iltapainotteisesti 16-20 välisissä vuoroissa. Asiakkaallamme voit itse vaikuttaa työaikaan. Jakeluvälineinä käytössä on pääasiassa kärry tai pyörä, mutta ajokortillisena voit toimia jakelutehtävissä myös autoreiteillä.

Mitä odotamme sinulta? Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja halua tehdä fyysistä työtä. Tämän lisäksi tehtävissä tarvitaan suomen tai englannin kielen taitoa. Jos aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön. Pyrimme myös löytämään tehtävän piirialueen mahdollisimman läheltä kotiasi. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin HR-tiimin tuen kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Työt on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti joustavasti tilanteesi mukaan.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Petra Mallinen p. 040 630 0777.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä