Postinjakajia Vantaalle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme POSTINJAKAJIA Vantaalle.

Postinjakajana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat postia sekä paketteja asiakkaille eri puolille Vantaata. Työajat sijoittuvat maanantaille, keskiviikolle ja torstaille klo 7-18 väliselle ajalle. Tämän lisäksi voi tarjoutua mahdollisuuksia työskennellä myös iltapainotteisesti 16-20 välisissä vuoroissa. Jakeluvälineinä käytössä on pääasiassa kärry tai pyörä, mutta ajokortillisena voit toimia jakelutehtävissä myös autoreiteillä.

Mitä odotamme sinulta? Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja halua tehdä fyysistä työtä. Jos aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön. Pyrimme myös löytämään tehtävän piirialueen mahdollisimman läheltä kotiasi. Tämän lisäksi saat taustallesi asiakasyrityksemme tiimin tuen. Työt on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti joustavasti tilanteesi mukaan.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Bettina Klinge p. 050 337 9694.


Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428063
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa