(Poistunut julkaisusta)

Postinjakajia Tampereen alueelle
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Tampereen alueelle

POSTINJAKAJIA eri toimipisteisiin

Etsimme Postille reippaita ja iloisia postinjakajia Tampereen eri toimipisteisiin. Työtehtäviin kuuluvat postin lajittelu ja jakaminen pyörällä, kärryllä tai Postin autolla. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, kykyä työskennellä ulkona - satoi tai paistoi sekä ripeyttä ja tarkkuutta.
Autopiirillä työntekijöiltä edellytetään myös B-ajokorttia sekä 2 vuoden ajokokemusta.

Etsimme useisiin toimipisteisiin tekijöitä, joten kerrothan hakemuksessasi missä päin Tamperetta olisit halukas työskentelemään.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on keikkaluonteista, mutta hyvälle tekijälle töitä on tarjolla säännöllisemmin pidemmäksi aikaa. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 06:00 - 18:00 välille.

Odotamme sinulta:

• suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa
• hyvää peruskuntoa
• huolellisuutta ja tarkkuutta myös kiireen keskellä
• kykyä noudattaa annettuja ohjeita
• luotettavuutta ja joustavuutta
• kykyä työskennellä ulkona - satoi tai paistoi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi