Postinjakajia PK-seudulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme POSTINJAKAJIA PK-seudulle. 

Alueina myös Nurmijärvi/Klaukkala ja Kirkkonummi, Nummela, Karkkila, Pusula sekä näiden ympäristökunnat. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus liikkua ympäri pk-seutua.

Postinjakajana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat postia sekä paketteja asiakkaille eri puolille pääkaupunkiseutua. Työajat sijoittuvat maanantaille, keskiviikolle ja torstaille klo 7-18 väliselle ajalle. Tämän lisäksi voi tarjoutua mahdollisuuksia työskennellä myös iltapainotteisesti 16-20 välisissä vuoroissa. Jakeluvälineenä käytössäsi on asiakasyrityksemme auto, saattaa olla mahdollisuus myös pyörä- tai kärryreitteihin. 

Mitä odotamme sinulta? Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja halua tehdä fyysistä työtä. Jos aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön. Tämän lisäksi saat taustallesi asiakasyrityksemme tiimin tuen. Työt on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti joustavasti tilanteesi mukaan.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Bettina Klinge bettina.klinge@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497223
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa