(Poistunut julkaisusta)

Postinjakajia Kittilään
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista

Etsimme Kittilään reippaita ja ripeitä

POSTINJAKAJIA

Huolehtimaan arvokkaasta työstä, postin jakamisesta

Odotamme sinulta:
• hyvää peruskuntoa
• huolellisuutta ja tarkkuutta
• kykyä noudattaa annettuja ohjeita
• luotettavuutta ja joustavuutta
Toivomme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ sopii hyvin opiskelijoille sekä osa-aikaista keikkatyötä etsivälle. Työtilaus voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla, joten joustavuus on tässä työssä tärkeää.B-ajokortti oltava. Mahdollisuus täyspäiväiseen työhön.

Jätä hakemus ja lisää mukaan ansioluettelosi, josta ilmenee aikaisemmat työtehtäväsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Mari Lahtinen, mari.lahtinen@sol.fi, puh. 040 529 8697

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.