Postinjakajia Espooseen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme määräaikaisia POSTINJAKAJIA Espoon alueelle.

Postinjakajana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat postia sekä paketteja asiakkaille eri puolille Espoota. Työajat maanantaista perjantaihin 7:30-20:00 välillä, painottuen aamuvuoroihin. Tämän lisäksi voi tarjoutua mahdollisuuksia työskennellä myös yövuoroissa. Jakeluvälineenä käytössäsi on asiakasyrityksemme auto ja edellytyksenä kahden vuoden ajokokemus. 

Mitä odotamme sinulta? Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja halua tehdä fyysistä työtä. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa. Jos aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön. Tämän lisäksi saat taustallesi asiakasyrityksemme tiimin tuen. Työt on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti joustavasti tilanteesi mukaan. Tarjolla sekä kokopäivä- että osapäivätyötä.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Bettina Klinge bettina.klinge@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1514799
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa