Postinjakajat Varsinais-Suomen alueelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

TEHTÄVÄN KUVAUS

Haemme nyt säänkestäviä, luotettavia sekä asiakaspalveluhenkisiä postinjakajia Varsinais-Suomen alueelle eri jakopiireihin. Työ on postinjakelua postipiiristä riippuen joko oikealta puolelta ohjattavalla jakeluautolla, sähköpyörällä tai kävellen työntäen sähköavusteista postikärryä. Työ pitää sisällään myös muita postin käsittelytehtäviä. Työpäiviä ovat maanantai, keskiviikko ja torstai ja töitä tehdään klo 9-20 välillä. Työtunteja kertyy keskimäärin 18-20/vko ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Postinjakan töitä on tarjolla nyt , Salo- Paimio akselilla, Raisio - Naantali akselilla sekä Uudenkaupungin, Turun ja Kaarinan kaupungin alueilla. 

ODOTAMME SINULTA

Vähintään kahden vuoden ajokokemusta ja B-ajokorttia
Hyvää suomen kielen taitoa
Valmiutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa
Valmiutta fyysiseen työhön
Joustavuutta
Itsenäistä otetta työhön
Omaa autoa, jotta pääset ketterästi liikkumaan eri postipiirien välillä


MUUT TIEDOT

Tuntuiko spekstit osuvan juuri sinuun? Haluatko sinä liikkuvan ja itsenäisen osa-aikatyön vaihtelevassa työympäristössä? Siinä tapauksessa toimi heti ja jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Muista liittää mukaan myös CV/ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 0403075014.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499699
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Salo, Turku, Uusikaupunki