Postinjakaja
Posti

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme Tammisaaren ja Karjaan postinjakeluun iloisia ja reippaita

POSTINJAKAJIA kesäksi 29.4-23.8.2019

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen

Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä. Olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin.

Postilla on tarjolla sinulle nyt jakelu ja lajittelutehtäviä. Postinjakajan työajat vaihtelevat niin päivien, työpisteiden kuin tehtävienkin mukaan.

Postinjakajan työ on itsenäistä edellyttäen kuitenkin myös hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä. Asiakaskohtaamisten sujuvuuden varmistamiseksi työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, mutta myös täsmällisyyttä ja luotettavuutta, jotta jokainen saa postin ajoissa perille oikeaan osoitteeseen.

Jakeluvälineinä meillä on käytössä postin auto, joten ajokortti on välttämätön.  Autoreitillä edellytämme 2 vuoden ajokokemusta.

Työtehtävien sujumisen kannalta suomen tai ruotsin kielen taito on välttämätön.

Tehtävän palkkaus määrittyy työehtosopimuksen mukaisesti. Aloituspalkkasi on 11,34 € / h.

 

Työt alkavat pian, joten olethan nopea ja jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään heti, kuitenkin viimeistään 15.4.2019 mennessä.

https://bit.ly/2OEZuGC

www.posti.com/kausityo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255464
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raasepori