(Poistunut julkaisusta)

Postinjakaja Valkeakoskelle
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Valkeakosken alueelle

POSTINJAKAJAA

Työtehtäviin kuuluu postin lajittelu ja jakaminen Valkeakosken alueella. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn ja viihdyt ulkona - satoi tai paistoi, voit olla etsimämme henkilö! Työ on keikkaluonteista ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 06:00 – 18:00 välille. Hyvälle tekijälle töitä on tarjolla hyvin (3-4pv / vk) pidemmäksi aikaa.

Odotamme sinulta:

• suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa
• hyvää peruskuntoa
• huolellisuutta ja tarkkuutta
• kykyä noudattaa annettuja ohjeita
• luotettavuutta ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jatkuvasti.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi