(Poistunut julkaisusta)

Postinjakaja Rauman alueelle
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Rauman alueelle

POSTINJAKAJIA

Etsimme Postille reippaita ja iloisia postinjakajia Raumalle. Työtehtäviin kuuluvat postin lajittelu ja jakaminen pyörällä, kärryllä tai Postin autolla. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, kykyä työskennellä ulkona - satoi tai paistoi sekä ripeyttä ja tarkkuutta.
Autopiirillä työntekijöiltä edellytetään myös B-ajokorttia sekä 2 vuoden ajokokemusta.

Työ on keikkaluonteista ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 06:00 – 18:00 välille. Hyvälle tekijälle töitä on tarjolla hyvin (3-4pv / vk) pidemmäksi aikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan vuodenvaihteen jälkeen.

Odotamme sinulta:

- hyvää peruskuntoa
- huolellisuutta ja tarkkuutta
- kykyä noudattaa annettuja ohjeita
- luotettavuutta ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajalla.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi