(Poistunut julkaisusta)

Postinjakaja Pelloon
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakasyrityksellemme

POSTINJAKAJAA PELHOON

Postinjakajana vastaat tärkeästä tehtävästä, postin jakamisesta asiakkaille.

Odotamme sinulta:

• hyvää peruskuntoa
• huolellisuutta ja tarkkuutta
• kykyä noudattaa annettuja ohjeita
• luotettavuutta ja joustavuutta
• ripeyttä ja hyvää asennetta tehtävään työhön

Lisäksi toivomme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa. Jätä hakemus ja lisää mukaan ansioluettelosi, josta ilmenee aikaisemmat työtehtäväsi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla ainakin muutamia viikkoja lomien ja sairaslomien tuurauksiin. Sinun tulee kuitenkin olla valmis työskentelemään kokopäiväisesti. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntineuvottelija Anna Paloniemi, 040 513 4518 ja anna.paloniemi@sol.fi. Haethan paikkaa ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.