(Poistunut julkaisusta)

Postinjakaja Keminmaahan
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme asiakkaallamme Keminmaahan

POSTINJAKAJIA

Toivomme hakijoilta aurinkoista asiakaspalveluasennetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa sekä mahdollisuutta työskennellä ma-pe klo 7:00 - 19:00 välisenä aikana. Työpäivien pituus vaihtelee. Jakelutehtävät tehdään Keminmaan toimipisteellä autolla, jolloin B-ajokortti vaatimuksena. Työ vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Tehtävään toivotaan sujuva suomen kielen taito.

Mikäli täytät kriteerit ja olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti sillä haastattelemme potentiaalisia tekijöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.