(Poistunut julkaisusta)

Positiivisia lastentarhanopettajia
Verkanappulat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Verkanappulat Oy
Päiväkoti Verkanappulat on vuonna 2000 perustettu päiväkotiyritys, joka toimii Turussa ja Turun ympäristökunnissa sekä Satakunnassa 24 eri pisteessä, yhdeksällä eri paikkakunnalla. Verkanappulat Oy työllistää yli 300 varhaiskasvatuksen ammattilaista sekä muuta henkilökuntaa. Päiväkodissamme lapsista huolehtivat koulutetut ja kokeneet, iloiset kasvatusalan ammattilaiset.
Toimenkuva
Rekrytoimme nyt Verkanappuloiden iloiseen ammattilaisten tiimiin uusia LASTENTARHANOPETTAJIA Turun alueen päiväkoteihin. Osallistut päivittäin muun henkilökunnan ohella kiireettömän ja kodinomaisen tunnelman luomiseen, jossa lapset kohdataan yksilöinä ja heidän on helppo kehittyä leikin ja turvallisen ympäristön tuella. Päiväkodeissa on kohtuulliset ryhmäkoot ja lisäksi esimiehen tuki on aina lähellä. Tuemme henkilöstöämme kouluttautumisissa ja halutessasi sinulla on mahdollisuus edetä myös konsernin sisällä. Töitä tehdään nykyaikaisissa ja asianmukaisissa työtiloissa kokoaikaisesti (38,5h/vko). Työaika sijoittuu klo 6:30-17:00 välille ja työt alkavat heinäkuun aikana.
Odotamme sinulta
Tehtävässä vaaditaan lastentarhanopettajan pätevyys. Voit olla juuri valmistunut tai jo työkokemusta alalta kerännyt. Pääasia on, että olet yhteistyökykyinen, joustava ja iloinen varhaiskasvatusalan ammattilainen, jolla on palo luoda lapsille positiivinen ja miellyttävä päivä päiväkodin suojissa. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Muut tiedot
Liity siis Verkanappulan iloisten ammattilaisten joukkoon ja napauta oheista linkkiä hakeaksesi tehtävään jo tänään sekä muista liittää mukaan CV:si. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, mukavat työolosuhteet sekä kehittyvän työympäristön lisäksi kevyen ja joustavan organisaation tuen työllesi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.06.2019 mennessä.