(Poistunut julkaisusta)

Porvoon halutuimmat tuotantotyöpaikat
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018
Toimenkuva
Etsimme Porvoolaisiin yrityksiin tuotantotyöntekijöitä eri tehtäviin. Työtä tehdään pääasiallisesti päivätyönä maanantaista perjantaihin, mutta voi tarpeen tullen siirtyä 2-vuorotyöhön (aamu- ja iltavuoro). Lisäksi mahdollisuus tehdä ylitöitä katsotaan eduksi. Työt kestävät vähintään kuukauden ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on olemassa.
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet reipas ja oma-aloitteinen, korkealla työmoraalilla varustettu henkilö. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä ryhmässä. Perustyökalujen käyttö on sinulle tuttua jo entuudestaan. Lisäksi puhut sujuvaa suomenkieltä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu tehdä töitä.

Voit olla kokenut konkari tai aloitteleva ammattilainen. Älä huoli, sinut kuitenkin perehdytetään työhön. Vaikka sinulta puuttuisi jokin osaaminen, ei hakemusta kuitenkaan kannata jättää tekemättä. Anna meidän arvioida osaamisesi ja tarjoamme töitä sen mukaan.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta hankittua kokemusta tuotannosta tai vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
1-3kk, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.08.2018 mennessä.