(Poistunut julkaisusta)

Portfolioanalyytikko
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Portfolioanalyytikko

Haluaisitko työskennellä yhdessä Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä Helsingin Bulevardilla? Etsimme nyt Mandatum Lifen Sijoitusratkaisut-yksikön Risk Management and Reporting -tiimiin portfolioanalyytikkoa.

Tehtävässäsi tuotat ja kehität instituutioasiakkaiden asiakasraportointia ja analysoit asiakkaiden sijoitussalkkujen tuotto- ja riskiprofiileja. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteystyössä instituutiovarainhoitajien ja salkunhoitajien kanssa.

Etsimme rahoitusalan ammattilaista. Sinulla on laaja-alainen teoreettinen osaaminen ja muutaman vuoden työkokemuksen tuoma käytännön ymmärrys sijoittamisesta ja rahoitusmarkkinoista ja pystyt pitkäjänteiseen kehitystyöhön yhdessä varainhoitajiemme ja IT-yksikkömme kanssa. Ajoittain hektisessäkin työympäristössä vaaditaan kykyä työskennellä paineen alla tiukkojen aikataulujen puitteissa. Tehtävä edellyttää myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia, jotta pärjäät suurien datamäärien kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Noin 3-5 vuoden aiempaa kokemusta rahoitusalan tehtävistä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Sijoitusinstrumenttien ja arvopaperimarkkinoiden erinomaista tuntemusta
  • Sijoitussalkun tuottojen ja riskien analyysimenetelmien erinomaista osaamista sekä teoriatasolla että käytännössä
  • Kykyä käsitellä laajoja tietoaineistoja ja markkinadatan hallintaa
  • Kunnianhimoista suhtautumista työhön ja määrätietoista luonnetta

Tarjoamme tilaisuuden olla mukana kehittämässä yhtä Suomen johtavista instituutiovarainhoitopalveluista. Mandatum Life on osa Sampo-konsernia, ja valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuotena peräkkäin.

Lisätietoja tehtävästä saat 8.-12.7. ja 8.8. Antti Sorsalta, puh. 040 704 7135 tai Mikko Luodolta, puh. 044 333 8811.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa https://uusi.mandatumlife.fi/yhtio/ura-meilla/avoimet-tyopaikat/ viimeistään su 11.8. mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveen kera.