(Poistunut julkaisusta)

Portfolioanalyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme Helsinkiin Rahastot ja Varainhoidon palvelut organisaatioon vakinaiseen työsuhteeseen kahta

Portfolioanalyytikkoa

Rahastot ja Varainhoidon palvelut on osa OP Varainhoito-liiketoimintaa. Organisaation vastuulla on huolehtia liiketoiminnan sijoitustuotteiden riskien hallinnasta, operatiivisesta toiminnasta sekä tuotteiden ja prosessien kehittämisestä sekä rahasto- ja sijoitustuotteisiin liittyvien palvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Organisaatio vastaa myös OP-Rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen sijoitusriskien laskennasta ja hallinnasta. Työtehtävät painottuvat raportointijärjestelmien ja raportointiprosessien kehittämiseen sekä raportointitehtäviin. Tehtäviin kuuluu myös tiivis yhteistyö eri sidosryhmien (esim. instituutiomyynti ja salkunhoitajat) kanssa. Tarvittaessa tehtäväkuvaa voidaan muokata hakija osaamisprofiilin mukaan.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Odotamme sinulta kokemusta tuotto- ja riskilaskennasta, riskienhallinnasta sekä niissä käytettävistä menetelmistä. Arvostamme kokemusta raportoinnin ja analyysivälineiden kehittämisestä. Omaat kokemusta myös salkunhoito- ja riskienhallintajärjestelmien käytöstä. Sinulla on hyvä ymmärrys rahoitusmarkkinoista ja sijoitusinstrumenteista.

Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä niin omassa tiimissä kuin myös kumppanuusverkostoissa. Arvostamme kokemusta ohjelmistotyövälineiden käytöstä (esim. SQL, Power BI, Tableu, QlikView, Excel). Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi KTM, DI tai matemaatikko. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa yksikössä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja portfolioanalyytikon tehtävässä pääset osallistumaan tähän merkittävällä panoksella. Meillä saat myös ison talon työsuhde-edut sekä monipuoliset uramahdollisuudet.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat Pontus Berglund, (pontus.berglund@op.fi) ja Kalle Saariaho, p. 040 5630796 (kalle.saariaho@op.fi). Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi OP:n Uramahdollisuudet-sivun kautta 19.6.2019 mennessä. Ethän jätä hakemista kuitenkaan viime tinkaan, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Valitulle henkilölle tehdään huumetestaus, terveyskysely, luottotietojen tarkistus sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.