(Poistunut julkaisusta)

Portfolioanalyytikko
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Haemme sijoitustoiminnon middle officeen portfolioanalyytikkoa! Varman sijoitustoiminnon middle office on osa Investment Operations -osastoa. Middle office vastaa sijoitustoiminnon sisäisestä riskienhallinnasta, tuotonlaskennasta, riskiraportoinnista sekä toimii sijoitustoiminnon järjestelmien pääkäyttäjänä. Haemme portfolioanalyytikkoa toteuttamaan ja kehittämään sisäistä tuotto- ja riskianalyysia sekä valvomaan sijoitussalkun limiittejä. Portfolioanalyytikkona osallistut myös aktiivisesti sijoitustoiminnon prosessien kehittämiseen erilaisten projektien kautta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Sijoitusinstrumenttien ja arvopaperiprosessien erinomaista tuntemusta
  • Sijoitussalkun analyysi- ja riskienhallintamenetelmien hyvää osaamista
  • Kykyä käsitellä laajoja tietoaineistoja ja markkinadatasovellusten hallintaa
  • Raportointi- ja julkaisutyökalujen hallintaa
  • Tietokanta ja ohjelmointiosaamista (esim. SQL)
  • MSCI:n Barran tai Riskmetricsin järjestelmien osaaminen on eduksi


Olet toimintatavoiltasi oppimishaluinen, avoin, vastuullinen, yhteistyökykyinen ja idearikas toteuttaja. Pystyt nopeasti hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja toimimaan tehokkaasti sovittujen aikataulujen puitteissa. Sinulla kykyä ja intoa kehittää uusia toimintatapoja ennakkoluulottomasti. Olet tiimipelaaja, joka haluaa kehittyä työssään jatkuvasti. Tarvitset työssä sujuvaa englannin kielen taitoa ja odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Projekti- ja testausosaamisesta on sinulle hyötyä ja se luetaan eduksesi.

Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa riskienhallintajohtaja Kaj Blomster. Tavoitat hänet puhelimitse (040 835 2250) ti 18.12. klo 13 -14, ma 7.1. klo 14 - 15 sekä to 10.1. klo 12 - 13.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 20.1.2019.