(Poistunut julkaisusta)

Portfolio manager/junior analyst
KSS Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Haemme nyt henkilöä energiakaupan riskienhallintaan. Menestyt työssäsi, mikäli sinulla on osaamista ja intoa numeroiden murskaamiseen ja sinulla on hyvät matemaattiset taidot. Olet positiivinen, kehityslähtöinen ja sinulla on aktiivinen ote työntekemiseen. Pysyt hyvin mukana markkinoiden muutoksissa, olet looginen ja analyyttinen ja hahmotat helposti asioiden yhteyksiä. Meille on tärkeää, että tarkan ja pitkäjänteisyyttä vaativan työsi ohella pidät myös työskentelystä asiakkaiden parissa, koska työnkuvaasi kuuluu asiantuntijana toimiminen asiakaskäynneillä yhdessä myynnin kanssa. Olet suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon tai olet lähellä valmistumistasi. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta energia-alalta – meille on tärkeää, että haluat oppia uutta, olet ennakkoluuloton ja pystyt kriittiseenkin ajatteluun.

Vastaavasti tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sähkökaupan riskienhallinta ja liiketoiminnan analytiikka -tiimissä sekä mahdollisuuden kehittää energiakauppamme toimintoja. Saat vahvan ja vastuullisen yrityksen mahdollisuudet, ammattitaitoisen tiimin tuen ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Kiinnostuitko? Lisätietoa meistä ja linkin hakulomakkeeseen löydät osoitteesta https://kssenergia.fi/tule_meille

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 18.2.2018 mennessä. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä voit keskustella tulevan esimiehesi Henna Koiviston kanssa pe 9.2. klo 10-11.30 tai 14-15.30 puh. 040 776 4348. Hennan tavoitat myös sähköpostitse: henna.koivisto@kssenergia.fi