Portaalihitsauskoneen operaattori
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2021

Olisitko sinä etsimämme sooda- ja voimakattiloiden valmistuksen ammattilainen?

Tehtävässä toimit sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisten osien valmistuksen ammattilaisena. Työskentelypaikkanasi on Valmet Technologies Oy:n Tampereen tehdas Lahdesjärvellä. Työhösi kuuluu sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisien osien hitsaus– ja asennustyö kansainvälisiä painelaitestandardeja noudattaen. Työskentelet pääosin vuorotyössä kolmessa vuorossa.
 

Työnkuvaasi sisältyy evän kalibrointi, seinän osalohkon esikasaus jigiin sekä osalohkojen hitsaus jauhekaarihitsausmenetelmällä. Eduksesi luetaan metallialan koulutus tai aikaisempi alan työkokemus, painelaitestandardien tuntemus (EN / ASME) sekä kokemus eri hitsausprosesseista. Sinulla on myös voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti.

                                                                                           

Luet ja tulkitset sujuvasti hitsausohjeita ja piirustuksia. Olet työssäsi huolellinen ja omatoiminen työskentely on sinulle luontevaa. Osaat kuitenkin tilanteen edellyttäessä toimia joustavasti yhteistyössä, koordinoida asioita ja pyytää apua.
 

Tarjoamme:


Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä, joissa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi tehtaamme loistavassa työyhteisössä muiden rautaisten ammattilaisten kanssa. Kansainvälisessä yrityksessämme sinulla on mahdollisuus kanssamme rakentaa parempaa tulevaisuutta samalla itse ammatillisesti kehittyen.  
 

Lisätiedot:
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Valmistuspäällikkö, Tero Kotimäki, p. 050-550 4500.

Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 9.8.2021. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot