(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivousta lisäansioksi?
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Etsimme nyt reipasta ja iloista PORRASSIIVOOJAA uuteen asiakaskohteeseemme Keravalle.  


Työssäsi vastaat asuinkerrostalon ylläpito- ja perussiivouksista itsenäisesti. Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään kolmena arkipäivänä viikossa, tunnin kerrallaan. Viikoittainen työaika on näin ollen 3 tuntia/viikko. Työtä voi tehdä joustavasti päiväaikaan, joten työ sopii loistavasti lisäansiota etsivälle. 

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi kohtaat kerrostalon asukkaita, joten aurinkoinen asiakaspalveluasenne on ehdottoman tärkeää. Hyvä peruskunto on edellytyksenä työssä jaksamiselle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Toimi nyt ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.