(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Etsimme nyt PORRASSIIVOOJIA uusiin asiakaskohteisiimme Lahteen.  


Työssäsi vastaat asuinkerrostalon ylläpito- ja perussiivouksista parityönä. Työtä tehdään arkisin kello 6-15 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen tunteja kertyessä 7,5h päivässä ja 37,5h viikossa.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi kohtaat kerrostalon asukkaita, joten aurinkoinen asiakaspalveluasenne on ehdottoman tärkeää. Hyvä peruskunto on edellytyksenä työssä jaksamiselle ja tarvitset omaa autoa kohteiden välillä kulkemiseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Toimi nyt ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.8.2019.


ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -