(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Moppijumpalla kuntoon! 

 

Onko työn ja treenamisen yhdistäminen täysi mahdottumuus? Tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta ja voit käyttää illat ja viikonloput, miten haluat. Portaat toimivat stepperinäsi ja moppi jumppakeppinäsi. Ei hätää –myös lihaksesi saavat kyytiä työn lomassa, joten rautoja ei tarvitse nostella. Kaiken lisäksi sinua eivät piinaa kuntosalimaksut vaan setelit satavat taskuusi.  

 

Tässä treenissä onnistumisen ratkaisee oikea asenne. Treeniä helpottaa aiempi kokemus moppijumpasta. Kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten tästä treenistä selviää autotta. Treenaat mopin varressa arkisin 7-17 välisenä aikana ja huilaat viikonloput.  Viikossa jumppatunteja kertyy kokonaiset 37,5. Etsimme pitkäaikaista jumppaajan vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tarjoamme reippailla treenaajille kattavan perehdytyksen moppijumpan maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme lisäksi nykyaikaiset jumppavälineet sekä työntekoa helpottavat mobiilisovellukset. Lisäksi moppijumppaajien on mahdollista liittyä kattavaan sairauskassaamme.

 

Jos haluat vapaa-aikasi lisääntyvän, hae meille porrassiivoojaksi osoitteesta www.lassila-tikanoja.fi/töihin. Opetamme sinulle kaiken muun, paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! 

 

Lisätietoja treeneistä saat rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.