(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla! Etsimme 

OSA-AIKAISIA PORRASSIIVOOJIA

pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä on tarjolla asiakaskohteissamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Nurmijärvellä, Klaukkalassa, Järvenpäällä, Kirkkonummessa, Lohjalla ja Porvoossa. Tarjoamme työtä osa-aikaisesti arkisin ja viikonloppuisin, aamu- ja päivä-aikaan. Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin toiveistasi työskentelyajan ja – paikan suhteen.

Työkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on yleisten tilojen: käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa. Meillä on sopivia kohteita jos kuljet julkisilla, jos olet valmis ajamaan työautolla tai jos haluat ajaa kohteesta kohteeseen omalla autolla – silloin saat palkan lisäksi myös kilometrikorvausta.

Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.