(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

PORRASSIIVOOJIA

vakituiseen kokoaikatyöhön Lahden alueelle. Tässä tehtävässä huolehdit kerrostalojen yleisten tilojen, kuten porras-, pesula-, ja saunatilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työaikasi on 7-15 ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Porrassiivoustyö on erityisen vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Työssä kiiruhdat rappusia ylös ja alas, joten odotamme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi kohtaat työssä vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten tarvitset riittävää suomen tai englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta siivousalan koulutusta (esim. laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja).

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikatyön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.