(Poistunut julkaisusta)

PORRASSIIVOOJIA TAMPEREELLE
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme kiinteistöhuollon palveluita tarjoavalle asiakkaallemme

PORRASSIIVOOJIA TAMPEREELLE

EtsimIllämme henkilöllä on kokemusta rappu- ja porrassiivouksista ja valmius itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi osaketaloyhtiön rappusiivouksia ja saunatiloja. Työajat on mahdollista sopia joustavasti arkipäiville pääasiassa 6-17 välille.

Työsuhde on osa-aikainen ja pitkäaikainen. Kohteita on ympäri Tampereen seudun, joten oman auton käyttö mahdollistaa myös kauempanakin olevat kohteet ja tätä kautta lisätunnit. Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian sillä täytämme paikat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikapuoliin osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kerrossiivooja Tampereelle pika-aikataululla. Mahdolliset tiedustelut voi osoittaa info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.