(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia Tampereelle
HH-Kiinteistöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen talousalueella toimiva yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Alan moniosaajana hoidamme kaikki kiinteistön hyvään ylläpitoon kuuluvat tehtävät. Yli 45 vuoden kokemus on vankka pohja vaativassa kiinteistön ylläpidossa onnistumiselle, mutta avainasemassa ovat työssään viihtyvät ammattilaiset. Myös heidän taitojensa kehittäminen on välttämätöntä. Kehitämme työtämme käytännön tarpeiden mukaan ja käytämme eri tehtäviin tarkoitettuja, oikeita aineita, työvälineitä ja -koneita. Pidämme ammattitaitoamme yllä myös jatkuvalla koulutuksella. Tavoite on tehdä kerralla valmista -yhdessä, tiiminä, kaveria tarvittaessa auttaen. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto oli 15,6 milj. euroa vuonna 2018. Töissä meitä on lähes 300 henkilöä.

Haemme asiakkaallemme HH-kiinteistöpalvelut Oy PORRASSIIVOOJIA asiakkaallemme Tampereelle

Porrassiivoojana vastaat kerrostalojen porrassiivouksista. Työtä tehdään itsenäisesti kiinteistöalan asiakkaamme kohteissa. Työ on kokoaikaista päivätyötä.

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Kykenet yksin tehtävään työhön, joka vaatii oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua tehtäviin itsenäisesti ja organisoida omaa työtäsi. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen siivousalan työtehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Perus suomen kielen taito on tehtävässä edellytys.

Tiettyihin kohteisiin kulkemiseen tarvitset autoa, jonka saat asiakkaalta käyttöösi. Asiakkaallamme on kuitenkin myös kohteita, johon pääsee kulkemaan ilman autoa, joten ajokortti ei ole välttämätön.

Asiakkaamme on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöalan toimija ja tarjoaa vakaan ja luotettavan työympäristön. Saat käyttöösi hyvät työvälineet ja onnistumistasi tukee mukava työporukka ja ammattimainen työnjohto. Saat työhön hyvän perehdytyksen sekä apua ja tukea työssä menestymiseen.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä sanna.heikkila@adecco.fi puh: 0405753208.