Porrassiivoojia päivätyöhön
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Nyt etsimme tiimiimme 

 

PORRASSIIVOOJIA

 

Lahteen tekemään tärkeää työtä. Työnkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on oman nimetyn alueesi kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työ on vauhdikasta, itsenäistä ja merkityksellistä tilojen käyttäjille. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen, joten tarpeen tullen neuvot, hymyilet ja tervehdit. Työtä tehdään ma-pe klo. 7.00-17.00 välillä 7,5h/pv. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES PL3 mukainen, eli 11,57€/h. Tehtävä ei välttämättä edellytä autoa, sillä kohteet sijaitsevat suhteellisen lähekkäin.

 

Mitä tehtäviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Kiertotalouden lähettinä pidät hyvää huolta asiakkaamme kiinteistön puhtaudesta ja viihtyvyydestä, sekä mahdollisesti jätteiden lajittelusta. Sinulle ei ole tärkeää se mitä teet; vaan se miten sen teet ja millaisella panoksella. Kohteen esihenkilö arvostaa luotettavuutta ja positiivista asennetta siivousta kohtaan. Reippaus, oma-aloitteisuus ja hyvä siivoussilmä ovat perusominaisuuksiasi. Aikaisempi kokemus ammattisiivouksesta on tehtävässä eduksi. Tehtävä ei edellytä suomen kielen osaamista.

 

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? 

Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle esimerkiksi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meille on tärkeää, että kehityt urallasi. Tästä syystä tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa esimerkiksi vaativimpien tehtävien- tai koulutuksen avulla. Lupaamme, että työsi on merkityksellistä ja työsi tulos edistää parempaa huomista!

 

Mikäli kolahti kohdilleen, ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta tai oheisen hakulinkin kautta! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Jos hampaan kolossa on kuitenkin vielä jokin kysymys, voit osoittaa sen mieluusti sähköpostitse osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-tunnuksen, jonka löydät työpaikkailmoituksesta L&T: n sivuilla. Huomaathan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511226
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lahti