(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia Lahteen
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Onko työn ja treenaamisen yhdistäminen täysi mahdottomuus? Tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta ja voit käyttää illat ja viikonloput, miten haluat. Portaat toimivat stepperinäsi ja moppi jumppakeppinäsi. Ei hätää –myös lihaksesi saavat kyytiä työn lomassa, joten rautoja ei tarvitse nostella. Kaiken lisäksi sinua eivät piinaa kuntosalimaksut vaan setelit satavat taskuusi. 

 

Etsimme siis PORRASSIIVOOJAA

 

Lahteen vakituiseen työsuhteeseen. Voit tehdä töitä halutessasi joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Treenaat mopin varressa arkisin klo 7:00-17:00 välisenä aikana ja huilaat viikonloput.  Viikossa tunteja kertyy kokonaiset 37,5 niin halutessasi.

 

Tässä treenissä onnistumisen ratkaisee oikea asenne. Toivoisimme kuitenkin, että tämä treenimuoto olisi sinulle entuudestaan tuttu, sillä tässä työssä vastaat itsenäisesti työsi tuloksesta: edellytämme siis aikaisempaa työkokemusta siivouksesta.  Ehdoton etu on, jos sinulta löytyisi vielä alan koulutus. Arvostamme sinussa vielä luotettavuutta, tehokkuutta ja itseohjautuvuutta. Kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten autoa sinä et tarvitse – saat jokaisen askeleen talteen!

 

Tarjoamme reippaille treenaajille kattavan perehdytyksen moppijumpan maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme lisäksi nykyaikaiset välineet sekä työntekoa helpottavat mobiilisovellukset. Lisäksi sinun on mahdollista liittyä kattavaan sairauskassaamme.

 

Jos haluat vapaa-aikasi lisääntyvän, hae meille porrassiivoojaksi oheisen linkin kautta. Opetamme sinulle kaiken muun, paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! Lisätietoja treeneistä saat rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo